DET SIGER SAMARBEJDSPARTNERNE

Peter Breinholt – Direktør 

Breinholt Service & Montage

2018 var vores første sæson som sponsor for Carsten. Motorsport er en ny og spændende verden for os, men vi har en klar fornemmelse af, at det fremtidige samarbejde nok skal blive godt. Vi kan godt lide Carstens gåpåmod, og den professionalisme han udviser overfor sine samarbejdspartnere, bl.a. via netværksmøderne, som er noget af det vi prioriterer højt. Desuden er det altid en fornøjelse at komme til løb sammen med teamet, hvilket vi i næste sæson, også vil introducere vores medarbejdere for.

Jon Jørgensen – Ejer

Blikkenslager Jon Jørgensen

Jeg har været med fra starten da Carsten debuterede i 1600 Challenge. Hver sæson har jeg, sammen med ansatte og forretningsforbindelser, været til løb. Det er en fornøjelse at se race men også at være tæt på i pitten, og så er det fantastisk at se den udvikling som Carsten og hans team har gennemgået. Vi glæder os til flere spændende sæsoner.

Mikael Olesen – Direktør

Combino Spedition

Vi har rigtig meget glæde af samarbejdet med MICCAR RACING. Specielt muligheden for at tage kunder med til løbene, hvor de oplever det at være en del af teamet både i pitten og på banen. Hele stemningen omkring disse løbsdage er altid speciel, uanset om man er interesseret i motorsport eller ej.

Tommy Jessen – Varehuschef 

Biltema, Rødekro

Vi forventer, at Biltema-navnet bliver forbundet med en succeshistorie. Vi tror på, at Carsten – med sin målrettede tilgang og ambitioner – når sit mål, og derfor har vi valgt at sponsorere ham. En del af tilskuerne på banerne er også nuværende og forhåbentlig kommende Biltema kunder. At der så falder lidt billetter af til vores motorsportshungrende personale, er jo kun et plus i bogen.

Carsten Worch – Direktør 

Forsikringsmæglerne DFM

Når man som virksomhed vælger sponsorater, er der flere faktorer der spiller ind. DFM har valgt at sponsorere MICCAR RACING, fordi det giver os en mere resultatorienteret profilering, end en bandereklame i en sportshal ville gøre. Desuden er det vigtigt at støtte de ildsjæle der er på det danske motorsportsmarked, da det kræver en væsentlig investering af egen tid og ressourcer for at lykkes for dem. Personligt er jeg også mere til blandingen af benzin og fart, end jeg er til bold, og så vægter jeg den tættere kontakt der er mellem sponsor og udøver, når vi besøger pit-området.

Charlotte Riberholt – Adm. direktør

Skanderborg Park ApS

Vi har i 2015, 2016 & 2017 haft et samarbejde med MICCAR RACING, hvor vi har sponsoreret overnatninger for teamet i forbindelse med deres løb på Jyllandsringen, mod til gengæld, at få reklame på deres markedsføringsmateriale. Det har været et rigtig godt samarbejde, som ud over det aftalte, har givet os meromsætning på yderligere salg af overnatninger. Vi synes det har været sjovt at kunne hjælpe teamet til at få en god nats søvn, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for at kunne skabe flotte resultater. På den baggrund er vi da også fast overbevist om, at den udvikling Carsten har gennemgået de seneste tre sæsoner, har vi en del af æren i.