Få markedsføring & oplevelser i særklasse

Der er mindst to rigtige gode grunde til at være sponsor i Super GT Danmark.

For det første: Det er altid attraktivt at være en del af en succes. Tæt ved 6000 tilskuere til det sensationelle Night Race på Padborg Park viser, at publikumsinteressen er i klar fremgang. Dertil kommer, at alle sæsonens løb sendes som fremragende transmissioner på Facebook i samarbejde med Marketing Media.

Super GT organisationen samt de forskellige teams og kørere, er meget synlige på eks. Instagram og Facebook med tekst, billede og video.
Der er altså sikkerhed for stor synlighed via et sponsorat.

For det andet: Et samarbejde kan også bruges af den enkelte virksomhed til at skabe spændende aktiviteter for enten ansatte eller kunder. I forbindelse med løbene er det muligt at få plads i passagersædet i en Super GT-racer og komme meget hurtigt med rundt på banen – lidt af en oplevelse. Et sponsorat åbner også for muligheden for at arrangere teambuilding, eller bare slet og ret – super spændende og helt unikke oplevelser rundt omkring på banerne. Et sponsorat er altså “noget for noget”. Sidst, men bestemt ikke mindst, holder jeg tre årlige netværksmøder for mine samarbejdspartnere. Møderne foregår på det skønne Aarøsund Badehotel.

TOPKLASSEN I DANSK MOTORSPORT:

Den har gjort alle skeptikernes spådomme til skamme. Super GT Danmark (tidligere Danish Supertourisme), har vist sig ikke bare at være en døgnflue på fire hjul. Super GT er en spændende nyskabelse, der også er langtidsholdbar, og med både fart og dramatik har Super GT udviklet sig til topklassen i dansk motorsport. Flere tidtagninger har vist, at der er under et sekunds forskel på de 10 hurtigste, og det betyder, at det virkelig er kørernes dygtighed – eller bare den mindste fejltagelse – der afgør løbene. Det giver noget fedt race. Super GT er en del af Night Race på Padborg Park. Det er en enestående afdeling i serien, og Night Race blev i 2015 kåret til Årets Event i dansk motorsport.

Super GT startede i 2015 med 15 biler. For promotor bag serien, Tom Pedersen, var det et mål at kunne præsentere et felt med flere end 20 biler. Det lykkedes allerede i den tredje sæson. Det er veludviklede teams, der formår både at køre fantastisk race og skabe en fest for fans og sponsorer. Super GT-klassen er en fransk opfindelse, og det er Mitjet i Frankrig, der fremstiller bilerne. Tom Pedersen – ejer af Padborg Park – så klassen på sin computerskærm og blev begejstret. Han havde tilbage i 2009 importeret Legend Cuppen til Danmark. Nu hentede han også Super GT til landet. Super GT har hjemmebane på Padborg Park, og ud over at køre på danske baner, har feltet også lagt vejen forbi Sverige, Belgien, Norge og Tyskland.

BILEN:

En Super GT-racer er udstyret med en 3,5 liters V6 sugemotor, som er indbygget i ensartede rørrammer med sammenlignelige karosserier, hvor fronten er designet efter kendte bilmærker. Raceren yder 330 HK og vejer kun 900 kilo.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv kontaktet

DET SIGER SAMARBEJDSPARTNERNE

Peter Breinholt – Direktør 

Breinholt Service & Montage

2018 var vores første sæson som sponsor for Carsten. Motorsport er en ny og spændende verden for os, men vi har en klar fornemmelse af, at det fremtidige samarbejde nok skal blive godt. Vi kan godt lide Carstens gåpåmod, og den professionalisme han udviser overfor sine samarbejdspartnere, bl.a. via netværksmøderne, som er noget af det vi prioriterer højt. Desuden er det altid en fornøjelse at komme til løb sammen med teamet, hvilket vi i næste sæson, også vil introducere vores medarbejdere for.

Jon Jørgensen – Ejer

Blikkenslager Jon Jørgensen

Jeg har været med fra starten da Carsten debuterede i 1600 Challenge. Hver sæson har jeg, sammen med ansatte og forretningsforbindelser, været til løb. Det er en fornøjelse at se race men også at være tæt på i pitten, og så er det fantastisk at se den udvikling som Carsten og hans team har gennemgået. Vi glæder os til flere spændende sæsoner.

Mikael Olesen – Direktør

Combino Spedition

Vi har rigtig meget glæde af samarbejdet med MICCAR RACING. Specielt muligheden for at tage kunder med til løbene, hvor de oplever det at være en del af teamet både i pitten og på banen. Hele stemningen omkring disse løbsdage er altid speciel, uanset om man er interesseret i motorsport eller ej.

Tommy Jessen – Varehuschef 

Biltema, Rødekro

Vi forventer, at Biltema-navnet bliver forbundet med en succeshistorie. Vi tror på, at Carsten – med sin målrettede tilgang og ambitioner – når sit mål, og derfor har vi valgt at sponsorere ham. En del af tilskuerne på banerne er også nuværende og forhåbentlig kommende Biltema kunder. At der så falder lidt billetter af til vores motorsportshungrende personale, er jo kun et plus i bogen.

Carsten Worch – Direktør 

Forsikringsmæglerne DFM

Når man som virksomhed vælger sponsorater, er der flere faktorer der spiller ind. DFM har valgt at sponsorere MICCAR RACING, fordi det giver os en mere resultatorienteret profilering, end en bandereklame i en sportshal ville gøre. Desuden er det vigtigt at støtte de ildsjæle der er på det danske motorsportsmarked, da det kræver en væsentlig investering af egen tid og ressourcer for at lykkes for dem. Personligt er jeg også mere til blandingen af benzin og fart, end jeg er til bold, og så vægter jeg den tættere kontakt der er mellem sponsor og udøver, når vi besøger pit-området.

Charlotte Riberholt – Adm. direktør

Skanderborg Park ApS

Vi har i 2015, 2016 & 2017 haft et samarbejde med MICCAR RACING, hvor vi har sponsoreret overnatninger for teamet i forbindelse med deres løb på Jyllandsringen, mod til gengæld, at få reklame på deres markedsføringsmateriale. Det har været et rigtig godt samarbejde, som ud over det aftalte, har givet os meromsætning på yderligere salg af overnatninger. Vi synes det har været sjovt at kunne hjælpe teamet til at få en god nats søvn, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for at kunne skabe flotte resultater. På den baggrund er vi da også fast overbevist om, at den udvikling Carsten har gennemgået de seneste tre sæsoner, har vi en del af æren i.